Poliklinika Lekić nasljednica je Poliklinike Franović sa ranijim sjedištem u Zvonimirovoj 26.   2002 godine polikliniku preuzima dr. Dragica Lekić spec. fizijatar, koja je do tada bila zaposlena na KBC Rebro, Klinika za upalne reumatske bolesti. 2009 godine poliklinika mijenja ime i sjedište. Nova lokacija: Ulica Crvenog Križa 33 pod novim imenom "Poliklinika Lekić".

 

 

Dr. Dragica Lekić spec. fizijatar je doktorica sa dugogodišnjim radnim iskustvom, znanjem koje je stekla tijekom rada na KBC Zagreb, Klinika za upalne reumatske bolesti ( područje reumatologije ). Susretljiva, strpljiva i stručna osoba uz koju ćete se osjećati opušteno, ugodno i bez straha. Spremna je odgovarati na sva stručna pitanja, dati savjete i upute. Posvetiti će vam vremena koliko je potrebno.

 

 

Poliklinika je opremljena suvremenom opremom i primjenjujemo najnovije postupke u liječenju. Pristup liječenju je individualan, primjeren svakom pojedinom pacijentu. Takav pristup rezultira brzim i kvalitetnim oporavkom. Ugodan prostor, susretljivo i stručno medicinsko osoblje garancija su brzog i ugodnog oporavka. Stalna dostupnost i prisutnost fizijatra tijekom rehabilitacijskog liječenja.

 

 

Fizioterapeuti poliklinike su visoko obrazovani, profesionalni i nadasve susretljivi. Kontinuirano se educiraju, primjenjuju najnovija znanja i vještine u svom radu. Ugovorna smo ustanova za Hrvatski zavod za zdravstveno osiguranje, osiguravajuće kuće Grawe, Croatia osiguranje i Uniqua osiguranje.